Jill & Asle´s blogg

Jill & Asle´s blogg

Nära med ändå långt borta...

Eftersom vi befinner oss alldeles för långt ifrån många av våra vänner & familjemedlemmar, så kommer vi göra lite uppdateringar här med jämna mellanrum, så ni kan hänga med på vad som händer på vår lilla ö, ute i havet!
Vi skulle bli jätteglada om du lämnar en liten hälsning under "Kommentar" när du ändå kikade in här :-) Många Kramar från Jill & Asle

Ingen rast och ingen ro!

Vardags mysSkapad av Jill & Asle fredag, februari 06 2009 16:39:23

Den här veckan har fullkomligt rusat iväg och det känns som min "att göra lista" är lika full som den var vid veckans början... Känns mindre bra, men ska nog lyckas hinna ikapp tiden!?! Dock blir det ingen ledig helg här. Ska jobba ikväll, då vi har fest på Børsen och lär nog inte komma mig isäng förens det snart är dags för en ny dag!

Imorgon ska jag försöka hålla mig så långt borta från min arbetsplats som det bara går och se till at få någonting gjort här hemma. Det är sannerligen på tiden!!! Känner inte riktigt att energin har räckt till några krafttag här hemma i det sista, men imorgon ska jag försöka mig på storstädning och förberedning inför kommande målning. På söndag hoppas jag på att få knipa till mig lite kvalitetstid med Asle och Gizmo, innan det är dags att jobba lite till på em/kvällen. Ingen rast och ingen ro lyder temat den här veckan!

Men helgen blir säkert bra iaf, om vi bara lyckas undvika att frysa ihjäl...För SÅ kallt som det är nu, är risken stor! Minusgraderna är inte överdrivet många. Men lägg på konstant nordanvind och kika på hur många aktiva minusgrader det är, så kan vem som helst bli rädd för att gå utanför dörren. Just nu är jag väldigt tacksam för att jag har en bil :-) Sällan jag har längtat så mycket till vår, sommar och värme som jag gör nu. För fast än det ibland känns som vi (på den här tiden av året), är "dömda" till evig vind, kyla och mörker, så vet jag ju (om jag tänker efter riiktigt noga) att sommaren även kommer hit! ;-)

Ha en riktigt bra helg, så hörs vi snart igen. Kram //Jill

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.