Jill & Asle´s blogg

Jill & Asle´s blogg

Nära med ändå långt borta...

Eftersom vi befinner oss alldeles för långt ifrån många av våra vänner & familjemedlemmar, så kommer vi göra lite uppdateringar här med jämna mellanrum, så ni kan hänga med på vad som händer på vår lilla ö, ute i havet!
Vi skulle bli jätteglada om du lämnar en liten hälsning under "Kommentar" när du ändå kikade in här :-) Många Kramar från Jill & Asle

Still going strong!

Vardags mysSkapad av Jill & Asle onsdag, januari 28 2009 11:02:18

Hej på er! Dags för några rader från mig igen. Igår steg jag motvilligt upp vid kl. 04.00 för att ta färjan in till fastlandet (04.45) och spendera dagen i Mo i Rana. Förutom att jag var så trött att jag var tvungen att stanna bilen 2 gånger och hoppa jämfota en stund för att hålla mig vaken, så hade jag en alldeles förträfflig dag. Träffade min otroligt inspirerande coach på friskhuset och blev glatt överaskad över hur bra det här faktiskt går. Mitt första del mål är nu nått (-1 kg extra) Så nu är Jill 16 kg lättare. Helt plötsligt så känns det hela mycket mer översiktligt och realistiskt. Och hur underligt detta säkert låter, så är det här första gången på länge som jag verkligen glädjer mig till ferie, sommar och sol (vilket ofta innebär mindre kläder, baddräkt osv..)

Har lärt mig så mycket om mig själv i det sista och har (bättre sent än aldrig!) insett att livet är för allt för kort till att slösa energi och humör på att gå runt tänka negativt om sig själv. Min kära mor skrev ett väldigt gulligt sms till mig igår, där det bla stod.."Glöm inte att sträck på dig gumman!"Då insåg jag att det var alldeles för länge sedan jag gjorde just det. MEN nu är det är det slut med att se ut som en " säck potatis", att aldrig vara nöjd och att inte känna mig stolt över mig själv för just den jag är. Nu tänker jag börja sträcka på mig folkens ;) -det borde ni också göra.

Träffade Hanne-Kristin i några timmar igår, vilket alltid är lika mysigt! Blir alltid lika glad av att vara i hennes närhet! Så träffade jag en oerhört trevligt tjej, som jag egentligen bara hälsat på och växlat några ord med på Lovund (under flera år). Det är inte varje dag man möter en människa, som faktiskt är så lik en själv i själ & tanke att börjar undra om mina föräldrar har glömt att berätta något för mig *ler* Nejdå, så är det självklart inte -Men det var ett positivt och lättsamt möte och kände mig upprymd, fullt av energi och glad när det var dags för mig att köra hem igen. Hemma vid 22 efter "världens längsta båtresa hem" Men bor man på en ö, så gör man...

Imorrn bär det av till Piteå över helgen för att hälsa på goda vänner och gå på dop (dåp), så återkommer med nya uppdateringar nästa vecka.

Tack för urmysiga, glada och peppande kommentarer kära vänner.

Kram från mig

  • Kommentarer(2)//bblogg.jill-asle.com/#post30