Jill & Asle´s blogg

Jill & Asle´s blogg

Nära med ändå långt borta...

Eftersom vi befinner oss alldeles för långt ifrån många av våra vänner & familjemedlemmar, så kommer vi göra lite uppdateringar här med jämna mellanrum, så ni kan hänga med på vad som händer på vår lilla ö, ute i havet!
Vi skulle bli jätteglada om du lämnar en liten hälsning under "Kommentar" när du ändå kikade in här :-) Många Kramar från Jill & Asle

Motiverad!

Vardags mysSkapad av Jill & Asle måndag, januari 26 2009 18:00:40

En ny vecka har tagit sin början och måndas morgon, som förövrigt inte är en favoritdag, började alldeles strålande! Lyckades helt otroligt nog vakna med tuppen (07.30), på med underställ, kjeledressen & mp3´n i öronen och var ute och gick i 40 minuter. Sedan väntade en varm dush, en kopp kaffe och efter det, så skuttade jag iväg till jobbet med humöret på topp! smiley Kan man få en bättre start på dagen?!

Nu ska jag snart iväg och fika hos hos goda vänner och vid 20 blir det simning. Man får ju passa på när energin är på topp, för inser ju att dalgångarna kommer. Men just nu känns det som inget kan stoppa mig från att fullföra det här. Imorrn blir det en hel dag på Mo då jag bla ska till friskhuset och se hur det här går egentligen. Lika "nervöst" varje gång, då man så gärna vill se resultat av det man kämpar för (för att behålla motivationen...)Sen blir det kvalitetstid med Hanne-Kristin. Glädjer mig!

Ha en fin vecka. Det tänker jag ha ;) //Jill

  • Kommentarer(5)//bblogg.jill-asle.com/#post29