Jill & Asle´s blogg

Jill & Asle´s blogg

Nära med ändå långt borta...

Eftersom vi befinner oss alldeles för långt ifrån många av våra vänner & familjemedlemmar, så kommer vi göra lite uppdateringar här med jämna mellanrum, så ni kan hänga med på vad som händer på vår lilla ö, ute i havet!
Vi skulle bli jätteglada om du lämnar en liten hälsning under "Kommentar" när du ändå kikade in här :-) Många Kramar från Jill & Asle

"Det er meg det kommer an på"

Vardags mysSkapad av Jill & Asle lördag, januari 24 2009 20:43:58

Hei mine venner.

No er det åter helg. Det blir en stille og rolig sådan.

Min uke har vart helt ok! Jobb, kommen igang med svøming og powerwalk (x3). Bestillt farge til heimeprojektet, omgåttes med venner og go guttan mine selvfølgelig.

Fortsatt alt for grått og kaldt her på øya, men hør og hepne...Jill har gjort noe åt saken å tatt saken i egne hender og lånt svigerfar Willys kjeledress!!!! (Jeg som en gang lovede at aldri noensinne ta på meg en "Lovundbuned" Men men. Så no finnes det altså IKKE flere unskyldninger for å stanne inne for at været er for dårlig! Energien øker for hver dag og kjemper på for forsatte resultat. smiley

Ser frem til uken som kommer. På tirsdag blir det en dag på Mo og på torsdag åker Jeg, Asle og Gizmo til Piteå for å vare med på min kjære syssling Sannas sønns dåp (svenska:dop;) Gizmo ska bo hos sine oppfødere Anna-Karin og Kenneth, på vinddragets kennel over helgen. http://www.vinddragets.se/ Ska bli veldig koselig å se dem og mopsarna igjen.

"Det er meg det kommer an på"

Tenkte tipse om en strålande liten bok, skriven av Frank Beck. En legende i det norske foredragsmarkedet, som til tross for at han nå har passert 80 år er han fortsatt er en motivator av høyeste rang! Asle og jeg hadde gleden at delta på foredraget som boken er basert på i Bordeaux 2005 og hans ord sitter fortsatt fast i minnet og boken står på beste plass på skrivebordet på jobbet.

Boken- "Å dra på ekspedisjon i egen sjel og tanke er det mest nyttige, levende og morsomme et menneske kan gjøre. Men reisen må ha et mål - at du en dag ser deg i speilet og sier: "Det er meg det kommer an på"! Da er du kommet fram til kjernen. Heretter mestrer du det du vil - fordi du trives med deg selv." ISBN: 9788292284094. Denne bok burde alle ha!

  • Kommentarer(1)//bblogg.jill-asle.com/#post28