Jill & Asle´s blogg

Jill & Asle´s blogg

Nära med ändå långt borta...

Eftersom vi befinner oss alldeles för långt ifrån många av våra vänner & familjemedlemmar, så kommer vi göra lite uppdateringar här med jämna mellanrum, så ni kan hänga med på vad som händer på vår lilla ö, ute i havet!
Vi skulle bli jätteglada om du lämnar en liten hälsning under "Kommentar" när du ändå kikade in här :-) Många Kramar från Jill & Asle

Vad vore livet utan vänner?!

Vardags mysSkapad av Asle & Jill fredag, januari 16 2009 22:03:38

Idag har jag lappsjuka!!! Det finns ju självklart både för & nackdelar med att bo på en liten ö ute i havet...Men när det är sagt, så är en av de största nackdelarna för mig personligen är det lååånga avståndet till många av dem jag bryr sig väldigt mycket om! Tack och lov för mail, telefon, sms och diverse bloggar, som kan hjälpa till att stilla saknaden av och till. MEN ingenting kan egentligen ersätta att sitta öga mot öga med en god vän, att få ge någon man saknar en go Kram, eller att få finnas för någon som behöver en där och då. Tekniken kan lätt bli fattig, opersonlig och distanserande. Att befinna sig mellan 100-200 mil från vissa av sina vänner får mig dock att innse att avstånd, olika livs situationer och att sällan ses, inte har någon som helst betydelse, när det kommer till äkta vänskap. (Dock väldigt glad att inte alla vänner befinner sig lika långt borta, så de som är nära inte känner sig bortglömda ;)

"Det finns människor som kommer in i vårt liv och som lämnar det igen obemärkt.

Det finns också människor som stannar en stund, och lämnar fotspår i våra hjärtan

-Och vi är aldrig mer desamma! "

Nu räknar jag dagarna till det är dags att åka hem 3 Mars. Ser så otroligt mycket fram till att komma hem och träffa goingar jag inte sett på alldeles för länge!

Spara några Kramar till mig. Känns som att jag har en del att ta igen *ler* //Jill

  • Kommentarer(0)//bblogg.jill-asle.com/#post21