Jill & Asle´s blogg

Jill & Asle´s blogg

Nära med ändå långt borta...

Eftersom vi befinner oss alldeles för långt ifrån många av våra vänner & familjemedlemmar, så kommer vi göra lite uppdateringar här med jämna mellanrum, så ni kan hänga med på vad som händer på vår lilla ö, ute i havet!
Vi skulle bli jätteglada om du lämnar en liten hälsning under "Kommentar" när du ändå kikade in här :-) Många Kramar från Jill & Asle

Lovund i vinterskrud...

Vardags mysSkapad av Asle & Jill måndag, januari 12 2009 21:14:43

Vinterbilder efterlystes, så här kommer ett par. Dock är det allt annat än så idylliskt här nu, som det ser ut att vara på bilderna. Fotona är tagna för ett par vintrar sedan. Fint att tänka tillbaks på hur en ljus vinterdag KAN se ut här ute i havet ;)

Läget i nutid är följande: Stormarna avlöser varandra på den här tiden på året och solen är en väldigt sällsynt gäst i vår vardag. Inte en gnutta snö att skåda så långt ögat når, men slask, blask, grått och vått är det däremot gott om, i rikliga mängder!

Men har man något att se fram till, så klarar man även den här perioden utan allt för hög grad av lappsjuka! Verkar faktiskt bli en riktigt mysig vår! I början av Mars, ska jag ÄNTLIGEN åka hem till min älskade familj och Kalmar. Efter det blir det en tur till Stockholm för att hälsa på goda vänner och den 18 Mars åker jag & Asle till Tunisien i en vecka för att få lite sol på näsan och inte minst, kvalitetstid :-)

http://www.hasdrubal-hotel.com/english/kantaoui/gallerie2.asp

Återkommer snart. Kramar varandra ofta! //Jill

  • Kommentarer(2)//bblogg.jill-asle.com/#post18